Web Tasarım Firması
   




 
HAKKIMIZDA

Courrier 1995 yılında Yalçın Yenice tarafından, Türkiye’de faaliyet gösteren şirketlerin yabancı uyruklu çalışanlarına, konusunda uzman kadrosu ile servis vermek için kurulmuş Türkiye’nin ilk yerleşim (relocation) hizmet şirketidir.

Courrier, zamanla müşterilerinden gelen istekler doğrultusunda iş kollarına yurtiçi taşıma, kurumsal taşıma gibi sektörde fark yaratan yeni hizmetler eklemiştir. Courrier, bugün de sektörün en güvenilir, müşteri memnuniyetini en ön planda tutan, kendini sürekli geliştiren ismi olarak hizmetlerine İstanbul Fulya’daki ofisinde devam etmektedir.

Courrier, gümrükleme, sigortacılık, mavi plaka, emlak danışmanlığı, tadilat, marangozluk, temizlik gibi ev işlerini kapsayan ev doktoru gibi hizmetleri eğitimli kadrosu ile kendi bünyesinde sağlayan bir grup şirketi olmuştur.

Courrier’in amacı kendini sürekli geliştiren, konusunda dünyadaki trendleri takip eden, yurt dışı bağlantılarını çoğaltan ve müşterilerinin tüm isteklerine en kısa zamanda çözüm üreten, konusunda Türkiye’nin en iyi şirketi olmaktır.

Büyükdere Caddesi Hukukçular Sitesi No:24 K:4 D:36 Mecidiyeköy / Şişli / İstanbul
Tel : +90 (212) 272 45 68 - 273 14 88 - 274 52 49 Faks : +90 (212) 275 47 04 Eposta : courrier@courrier.com.tr